06-34009124 [email protected]

Als MKB wil je online goed voor de dag komen. Met WordPress lukt dat uitstekend. Ik geef je 10 redenen om je MKB-website te laten maken in WordPress.

 

MKB-website laten maken in WordPress

 1. Prijs
  WordPress is goedkoop. De software zelf is open source en dus gratis. Wel heb je kosten aan het ontwerp, de hosting en een onderhoudsabonnement.
 2. Gemakkelijk te beheren
  WordPress verwent de gebruiker. Het is makkelijk te leren, je bent geen technische computerervaring nodig en je kunt snel wijzigingen en toevoegingen aan je website doen. Ook zijn er goede handleidingen beschikbaar. Binnen een uur of 1 a 2, kun je vlekkeloos werken zonder hulp van buitenaf.
 3. Goed vindbaar voor klanten
  Als je website niet gevonden wordt, besta je niet. En loop je klanten en omzet mis. WordPress staat er bekend om dat zoekmachines makkelijk de inhoud kunnen ‘ophalen’. Dat betekent dat zoekmachines voorrang geven aan WordPress. Bovendien kun je met gratis toevoegingen (‘plugins’) je Google-positie positief be├»nvloeden (dit is SEO: search engine optimazation, zoekmachineoptimalisatie).
 4. Eenvoudig uit te breiden
  WordPress is makkelijk uitbreidbaar voor welk doel dan ook. Met plugins kun je makkelijk en zonder technische poespas nieuwe functies toevoegen. Bijvoorbeeld voor inschrijven in nieuwsbrieven, een mogelijkheid om agenda-afspraken te maken of webwinkels. Kijk eens naar dit artikel ‘Wat kun je nog meer met WordPress’ met uitbreidingsmogelijkheden.
 5. e-Commerce
  WordPress startte als blog, maar die tijd lig ver achter ons. Als je via je MKB-website online wil verkopen, dan kun je met de uitbreiding WooCommmerce een professionele webshop maken. Of dat het nou om business-to-consumer of business-to-business gaat. Je kunt iDeal, Paypal, creditcard en andere betalingsmogelijkheden toevoegen.
 6. Veilig
  WordPress is veilig en bestand tegen aanvallen en piekbelasting. Omdat WordPress marktleider is, staat veiligheid voorop.
 7. Groeit als kool
  WordPress groeit nog steeds. Er komen zo’n 6 a 8 updates per jaar uit en het aantal toevoegingen en mogelijkheden groeit nog steeds. Dat betekent ook dat er veel kennis beschikbaar is mocht je vastlopen.
 8. Schaalbaar, ook voor grote websites
  Het is een misvatting dat WordPress voor kleine websites is. Voor het MKB is WordPress een uitstekende keuze omdat het schaalbaar is en meegroeit met de ambities van je bedrijf. Klein en goedkoop beginnen, kan leiden tot een grote website, met veel functies, en veel gebruikers. En bij voorkeur ook veel bezoekers en omzet.
 9. WordPress is mooi
  Met prachtige vormgevingen is WordPress ook nog eens een mooi platform. Je kunt prachtige websites bouwen, volledig in je huisstijl en een mooie visuele uitstraling. Bovendien is je MKB-website op meerdere schermen goed te zien: desktop, laptop, tablet of smart phone: het maakt niet uit.
 10. Onbeperkt aantal pagina’s
  Het maakt niet uit hoeveel pagina’s, nieuwsberichten of artikelen je op je MKB-website plaatst. WordPress kan het met gemak aan.

 

Samenvattend:

Online wil je als MKB’er professioneel, betrouwbaar en visueel sterk overkomen. Als je je MKB-website laat maken in WordPress is dit binnen handbereik en nog eens betaalbaar ook. Je wilt geen technische problemen en snel en goed nieuwe klanten werven en bestaande klanten van dienst zijn. De aard van je bedrijf maakt niet uit: of je nu een familiebedrijf hebt, een kapperszaak of werkzaam in de zorg, advocatuur of accountancy. Een MKB-website in WordPress biedt veel kansen om je concurrenten voor te zijn!

ISI Media bouwt en beheert ruim 10 jaar websites voor MKB en non-profitorganisaties. We kennen de klappen van de zweep. Wil je weten hoe we je kunnen helpen met het maken van je MKB-website? We zijn een betrouwbare WordPress supplier, zonder poespas en zonder gestunt. We snappen hoe ondernemingen online kunnen presteren. Neem gerust vrijblijvend contact op of kijk verder rond op deze website.

Ga nog niet weg, maak een van de volgende keuzes:

[vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_btn title=”MKB-website laten maken” color=”warning” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.isimedia.nl%2Fwebsite-laten-maken-en-hosten%2F||”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_btn title=”Handleiding Plezierig werken met WordPress” color=”warning” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.isimedia.nl%2Fnieuw-boek-plezierig-werken-met-wordpress%2F||”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_btn title=”Meer tips over WordPress” color=”warning” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.isimedia.nl%2Fcategory%2Fhoe-werkt-wordpress%2F||”][/vc_column][/vc_row]