06-34009124 [email protected]

ISI MEDIA coacht jouw persoonlijke ontwikkeling

Personal Coaching

Verder groeien onder onze begeleiding

Wij bieden je professionele personal communicatiecoaching. Het kan zijn dat je graag verder wilt bekwamen en je eigen traject ‘loopt’. Maar soms loop je vast en wil je sparren. Ben ik op de goede weg? Welke keuzes moet ik nu maken? In welke volgorde?

Dan zijn wij er voor jou met 1-op-1 coachingstrajecten.

Voor wie

Onze 1-op-1 coaching is geschikt voor iedere branche, vooral voor starters, zzp’ers, predikanten en geestelijk verzorgers. 

v

Jij staat centraal

We luisteren naar je ambities en vragen door zodat je je doelen kunt behalen, inspiratie krijgt waar je vastliep en nieuwe vaardigheden opdoet. Je krijgt de juiste handvatten. 

Werkwijze

Het begin is een (gratis) telefonische intake van 30 minuten. We bespreken jouw vragen en kijken of wij je kunnen helpen. Dan volgt het coachingstraject. Jij bent in de lead.

Locatie

Coaching is altijd 1 op 1 in een vertrouwde omgeving. Als dat voor jou het strand of de kerk is, dan spreken we daar af. Is dat aan de keukentafel: dan schuiven we daar aan. Hebben we techniek nodig, dan organiseren we dat.

Coachingstechnieken

Coaching is situationeel maatwerk. Daarom passen we verschillende coachingstechnieken toe, zoals het DISC-model, persoonlijke opdrachten, denkstijlen, intervisie of feedbackgesprekken.

Jouw coaches

Graag lopen Sandra Uijldert en Eric van den Berg een eindje met je op en stimuleer je waar je vast loopt. Professionele en empatische coaches waarop je kunt vertrouwen.

Heb je vragen over:

Hoe verbeter ik mijn leiderschapskwaliteiten?
Hoe kom ik weer aan mijn eigen doelen?
Hoe herken ik signalen en voorkom ik een (nieuwe) burnout?
Hoe (her)vind ik de balans tussen werk en prive?
Hoe verbeter ik mijn online communicatievaardigheden?
Welke online communicatietools moet ik gebruiken?
Hoe organiseer ik mijn communicatie-uitingen?

Dan kunnen we je helpen.

Plan een gratis intakegesprek

Wil je verder groeien onder professionele begeleiding? Plan een vrijblijvend gesprek om jouw coaching concreet te makenzodat je met meer zelfvertrouwen en plezier je werk gaat doen.

Wanneer wil je gebeld worden?