06-34009124 [email protected]

Hoger in Google

Hoger in Google komen wil iedereen. Met SEO-adviezen van ISI Media vinden we de juiste zoektermen en zoekwoorden om je website te optimaliseren voor zoekmachines. Je wordt beter zichtbaar en vindbaar en je bezoekersaantallen stijgen met 25-50% als je hoger in Google staat.

Hoger in Google? Niet zoeken, maar gevonden worden

Als organisatie hoop je natuurlijk dat potentiële klanten of opdrachtgevers je online zullen zoeken. Maar de vraag is: zullen ze je ook vinden? Of komen ze met de zoektermen die ze intypen juist bij je concurrent terecht? Dat is waar het bij Google om draait.

Niet eens zozeer dat er gezocht, maar dat je vindbaar bent. Dat is een kwestie van doelgericht communiceren, helder formuleren en zo je website te optimaliseren dat deze zo hoog mogelijk in Google komt in de zoekresultaten (de ‘ranking’). De kunst van dit proces noemen we SEO, Search Engine Optimization. Met andere woorden: het optimaliseren van je website zodat deze gevonden wordt.

Hoger in Google met rake SEO-adviezen

Bij ISI Media zijn we als geen ander gepokt en gemazeld in het verbeteren en aanscherpen van de content van je website, zodat je hoger scoort in de Google ranking. Wij komen met rake SEO-adviezen en helpen je hoger in Google te komen, zodat je meer mensen bereikt en je beter je producten en diensten kunt verkopen. De eerste drie tot vijf plekken in Google leveren het meeste op. Daar wil je staan. Hoe kom je hoog in Google? Daar helpen wij je bij.

 

In vier stappen helpen we je beter vindbaar te maken

Om je website hoger in Google te krijgen, gebruiken wij de volgende vierslag:

  1. Eerst analyseren we: welke zoekwoorden passen bij jou en welke gebruikt je concurrentie
  2. Vervolgens verbeteren we je website, en in de kielzog daarvan: je positie in Google.
  3. Dan evalueren we. Wat werkte? Wat werkte niet? Wat kan beter?
  4. En ten slotte passen we aan en stellen we scherp.

Wil je dat ook?

Contact opnemen

Meer weten? Neem contact op met communicatieadviseur Eric van den Berg. Graag maak ik kennis met jou om een succesvolle communicatieaanpak voor jouw organisatie te bespreken.

Particuliere vragen beantwoorden we niet.

Bel tijdens kantoortijden 06-34009124, mail naar [email protected] of ga door naar het contactformulier.