Hoger in Google

Hoger in Google komen wil iedereen. Met SEO-adviezen van ISI Media vinden we de juiste zoektermen en zoekwoorden om je website te optimaliseren voor zoekmachines. Je wordt beter zichtbaar en vindbaar en je bezoekersaantallen stijgen met 25-50% als je hoger in Google staat.

Hoger in Google? Niet zoeken, maar gevonden worden

Als organisatie hoop je natuurlijk dat potentiële klanten of opdrachtgevers je online zullen zoeken. Maar de vraag is: zullen ze je ook vinden? Of komen ze met de zoektermen die ze intypen juist bij je concurrent terecht? Dat is waar het bij Google om draait.

Niet eens zozeer dat er gezocht, maar dat je vindbaar bent. Dat is een kwestie van doelgericht communiceren, helder formuleren en zo je website te optimaliseren dat deze zo hoog mogelijk in Google komt in de zoekresultaten (de ‘ranking’). De kunst van dit proces noemen we SEO, Search Engine Optimization. Met andere woorden: het optimaliseren van je website zodat deze gevonden wordt.

Hoger in Google met rake SEO-adviezen

Bij ISI Media zijn we als geen ander gepokt en gemazeld in het verbeteren en aanscherpen van de content van je website, zodat je hoger scoort in de Google ranking. Wij komen met rake SEO-adviezen en helpen je hoger in Google te komen, zodat je meer mensen bereikt en je beter je producten en diensten kunt verkopen. De eerste drie tot vijf plekken in Google leveren het meeste op. Daar wil je staan. Hoe kom je hoog in Google? Daar helpen wij je bij.

 

In vier stappen kom je hoger in Google

Om je website hoger in Google te krijgen, gebruiken wij de volgende vierslag:

  1. Eerst analyseren we: welke zoekwoorden passen bij jou en welke gebruikt je concurrentie
  2. Vervolgens verbeteren we je website, en in de kielzog daarvan: je positie in Google.
  3. Dan evalueren we. Wat werkte? Wat werkte niet? Wat kan beter?
  4. En ten slotte passen we aan en stellen we scherp.

Hoe verder?

Wil je ook hoger in Google komen en daarmee meer bezoekers krijgen? Zonder adverteerbudget kun je 25 tot 50% meer mensen bereiken.

  • SEO is geen werk voor koekenbakkers.
  • We analyseren om zorgvuldig je positie veroveren te en te behouden in de juiste concurrentiedivisie.
  • We werken 6 maanden samen om voor betere resultaten te zorgen.
  • No cure, no pay! Boek je geen resultaat, dan krijg je je geld terug.
  • Boek nu je intakegesprek

 

 

 

Boek nu je intakegesprek