06-34009124 hallo@isimedia.nl

Website Scan

Website klaar. En nu?

Dus nu is je website klaar. Je hebt er alles aan gedaan. Een mooi ontwerp uitgekozen. Teksten geschreven. Foto’s uit gezocht. Een passend pakket voor hosting en onderhoud bij ISI Media geselecteerd. Je hebt er heel wat energie in gestoken.

En inderdaad, er komen bezoekers. Maar hoeveel eigenlijk? En kunnen het er niet meer worden? En wat doen die bezoekers eigenlijk op je website? Alleen maar rondkijken, of komen ze ook in actie? Worden ze van bezoeker ook opdrachtgever of cliënt?

1 scan. 4 onderdelen. Meer dan 10 tips.

Stel je jezelf al deze vragen? Dan is het hoog tijd om je website eens kritisch onder de loep te nemen. Om te kijken waar je nog kunt verbeteren, vlot trekken en zinvol kunt investeren in tijd en energie. Precies daartoe ontwikkelde ISI Media de Website Scan. Met de Website Scan lichten we, samen met jou, je website door op vier essentiële onderdelen. Met als resultaat dat we je meer dan tien tips geven voor een slimme en directe verbetering van je website.

Wat kun je verwachten?

De Website Scan is het beste cadeau dat je website kunt geven, om deze in een volgende fase te brengen. Met de Website Scan sorteer je voor op groei, niet alleen in bezoekersaantallen, maar ook in conversie. Dit is waar je op kunt rekenen:

  • Een scangesprek van één uur, ter waarde van 95 euro
  • Een scan van je website op vier essentiële onderdelen
  • Meer dan tien verbetertips, waar je meteen mee aan de slag kunt, en dit alles
  • Op locatie in Den Haag (elders 28 cent/km voorrijkosten).

In het scangesprek met online communicatie expert Eric van den Berg gaan we samen met jou:

  • Ontdekken waar de knelpunten zitten en waarom je website niet werkt zoals je wilt
  • Werken aan meer dan tien verbetertips om je online communicatie direct te verbeteren, en
  • Werken aan de stappen zijn om meer succes te halen uit je website, e-mailmarketing en sociale media.

Wees er snel bij

Gun jij je website een volgende versnelling? Maak dan snel en gemakkelijk de volgende stap met Website Scan van ISI Media. Per maand voeren we drie scans uit, dus zorg dat je er snel bij bent! Bel daarom nu met 06-34009124 om je aan te melden, of stuur ons een bericht.

 

Of maak kans op een gratis scangesprek

Een gratis scangesprek? Met alle voordelen van dien? Wil je daarvoor geselecteerd worden, meld je dan vandaag nog aan. Als je onderstaand formulier hebt ingevuld, hoor je zo snel mogelijk of je in aanmerking komt voor die gratis scan. Niet gewonnen? Dan kun je nog besluiten om de scan uit te laten voeren voor slechts 95 euro.

Contact opnemen

Meer weten? Neem contact op met communicatiestrateeg Eric van den Berg. Graag maak ik kennis met jou om een succesvolle communicatieaanpak voor jouw organisatie te bespreken. Bel tijdens kantoortijden 06-34009124, mail naar hallo@isimedia.nl of ga door naar het contactformulier.