06-34009124 [email protected]

ISI Media sponsort de stichting Prachtmens. Wij hebben de nieuwe website gratis en voor niets gebouwd voor initiatiefneemster en fotografe Martine Sollie.

Martine Sollie spraken we een tijd terug op een netwerkbijeenkomst. Ze vertelde over de schoonheid van mensen. Schoonheid die soms verdwijnt. Door een aandoening of situatie die voor de buitenwereld niet zichtbaar is. Zoals depressies. Of angsten. Of PTSS. Of stille verslaving. Dat wil haar nieuwe stichting Prachtmens bespreekbaar en vooral zichtbaar maken. En wie kan dat beter dan een fantastische fotografe.

We vinden de stichting Prachtmens een zeer waardevol initiatief. En daarom steunen we hen. Met een gratis nieuwe WordPress website. Immers, als je net een stichting start kun je alle hulp gebruiken.

Stichting Prachtmens in Den Haag is in het leven geroepen om individuen met elkaar te verbinden vanuit menselijkheid en stigmatisering te verminderen.

Of, zoals ze het zelf zeggen:

“We leven in een drukke tijd waar de individualiteit en prestatiedruk sterk is toegenomen. We doen graag alles zelf en presenteren ons van onze beste kant. Perfectionisme is aan de orde van de dag en het tonen van onze kwetsbaarheden zien wij vaak als zwakheid.

Toch zijn die kwetsbaarheden er. Veel mensen leven met een aandoening of situatie die voor de buitenwereld niet zichtbaar is, maar grote invloed op hen heeft. Zij lijden in stilte omdat zij bang zijn als zwak te worden bestempeld en tonen daardoor niet hun hele persoonlijkheid. Stichting Prachtmens wil hier verandering in brengen. Kwetsbaar zijn is namelijk heel erg moedig en maakt je sterk. Het verbindt mensen met elkaar. Het maakt ons menselijk.”