Welkom bij de
Zandkerk in Zandvoort aan Zee

Wij weten ons als gemeente afhankelijk van God en bij al ons doen en laten willen wij Hem gehoorzamen als Heere van de kerk. 

Contactgegevens

023-1234567

welkom@zandkerk.nl

Kerkweg 5a Zandvoort aan Zee

Een nieuwe taal

God is schoonheid. Zelfs niet-religieuze mensen zeggen als ze in natuur of cultuur iets moois zien: ‘God, wat mooi!’ 

Gods Woord

We verlangen ernaar een gemeente te zijn die gevoed wordt door Gods Woord en die zo wil groeien in geloof, onderlinge gemeenschap en getuigenis naar de mensen om ons heen. 

De Geest van God

Wij bidden om de vernieuwende werking van Gods Geest die ons de weg wijst om kerk te zijn.

Zandkerk

De Zandkerk is ons kerkgebouw waar wij iedere zondag samenkomen. De kerk is gebouwd in 1946 door de architect Wim Janssen. Het gemeentelijk monument is gebaseerd op inzichten van de Amsterdamse School. 

Een impressie

Over de stad, wier wit gepilaarde villa-huizen laag wegscholen in het geboomte der lanen en tuinen, hing een donzende geluideloosheid, in de windstille benauwdheid der avondlucht, als was de matte avond moê van den zonneblakenden dag der Oostmoesson.

Livestream trends bij kerken (tot ver na corona)

Livestream trends bij kerken (tot ver na corona)

Kerken zitten midden in een forse verschuiving in de manier van het aanbieden van kerkdiensten. "Dankzij" corona zeg ik er maar gelijk bij. Het live uitzenden van kerkdiensten ('streamen') is een structurele mogelijkheid geworden voor parochianen en gemeenteleden die...

Hoe maak ik een aantrekkelijk kerkblad? Zeven gouden tips

Hoe maak ik een aantrekkelijk kerkblad? Zeven gouden tips

In iedere kerk wordt een kerkblad gemaakt. Het kerkblad is onmisbaar en heeft een centrale plek in alle communicatie naar de kerkleden, naast website en nieuwsbrieven. Maar hoe maak je nou een aantrekkelijk kerkblad? Waar begin je? Of, als je als redactie al een...

14 schrijftips voor een goed persbericht dat de krant wél haalt

14 schrijftips voor een goed persbericht dat de krant wél haalt

Als je een persbericht schrijft, wil je dat de journalist of redactie van dienst je bericht overneemt. Zo simpel is het. Je schrijft geen persbericht dat ongelezen wordt weggegooid. Maar let op: slechts 27% van alle verstuurde persberichten komen door de ballotage....

Neem contact op

023-1234567

info@zandkerk.nl

Kerkweg 5a Zandvoort aan Zee

Doe je mee?

Wij zoeken met jou naar God. In onze kerk, in de natuur. We doen dat met een uitgebreid aanbod voor jong én oud, rijk en arm. Iedereen is welkom. 

Doe je mee? Stuur ons je berichtje.