Welkom bij de
Zandkerk in Zandvoort aan Zee

Wij weten ons als gemeente afhankelijk van God en bij al ons doen en laten willen wij Hem gehoorzamen als Heere van de kerk. 

Contactgegevens

023-1234567

welkom@zandkerk.nl

Kerkweg 5a Zandvoort aan Zee

Een nieuwe taal

God is schoonheid. Zelfs niet-religieuze mensen zeggen als ze in natuur of cultuur iets moois zien: ‘God, wat mooi!’ 

Gods Woord

We verlangen ernaar een gemeente te zijn die gevoed wordt door Gods Woord en die zo wil groeien in geloof, onderlinge gemeenschap en getuigenis naar de mensen om ons heen. 

De Geest van God

Wij bidden om de vernieuwende werking van Gods Geest die ons de weg wijst om kerk te zijn.

Zandkerk

De Zandkerk is ons kerkgebouw waar wij iedere zondag samenkomen. De kerk is gebouwd in 1946 door de architect Wim Janssen. Het gemeentelijk monument is gebaseerd op inzichten van de Amsterdamse School. 

Een impressie

Over de stad, wier wit gepilaarde villa-huizen laag wegscholen in het geboomte der lanen en tuinen, hing een donzende geluideloosheid, in de windstille benauwdheid der avondlucht, als was de matte avond moê van den zonneblakenden dag der Oostmoesson.

Kijken er echt meer mensen online naar kerkdiensten?

Kijken er echt meer mensen online naar kerkdiensten?

Het achtuurjournaal van 3 januari 2020 was duidelijk. De kerkdienst 'on demand' doet het goed. "Die diensten trekken vaak meer bezoekers dan de fysieke, zo merken de religieuze instellingen." Maar is dat wel zo? Ik nam een steekproef.  In mijn onderzoek onder 500...

Er zal meer ‘geshopt’ worden tussen kerkdiensten

Er zal meer ‘geshopt’ worden tussen kerkdiensten

De NRC interviewde mij (en gebruikte mij als informant) om een artikel te schrijven over de invloed van de digitale transformatie heeft op kerk-zijn en (online) kerkdiensten.   De digitale kerkrevolutie verandert de rol van de kerkganger: van beoordelaar naar...

Webinar Streaming The Temple | Online kerkdiensten en vlogs maken

Webinar Streaming The Temple | Online kerkdiensten en vlogs maken

Welkom op het webinar 'Streaming The Temple' over het maken van professionele online kerkdiensten, vlogs en andere (streaming) videoproducties voor kerken en religieuze organisaties. Actuele data en aanmelden: klik hier Aan allebei de kanten van de rivier zullen bomen...

Neem contact op

023-1234567

info@zandkerk.nl

Kerkweg 5a Zandvoort aan Zee

Doe je mee?

Wij zoeken met jou naar God. In onze kerk, in de natuur. We doen dat met een uitgebreid aanbod voor jong én oud, rijk en arm. Iedereen is welkom. 

Doe je mee? Stuur ons je berichtje.