Welkom bij de
Zandkerk in Zandvoort aan Zee

Wij weten ons als gemeente afhankelijk van God en bij al ons doen en laten willen wij Hem gehoorzamen als Heere van de kerk. 

Contactgegevens

023-1234567

welkom@zandkerk.nl

Kerkweg 5a Zandvoort aan Zee

Een nieuwe taal

God is schoonheid. Zelfs niet-religieuze mensen zeggen als ze in natuur of cultuur iets moois zien: ‘God, wat mooi!’ 

Gods Woord

We verlangen ernaar een gemeente te zijn die gevoed wordt door Gods Woord en die zo wil groeien in geloof, onderlinge gemeenschap en getuigenis naar de mensen om ons heen. 

De Geest van God

Wij bidden om de vernieuwende werking van Gods Geest die ons de weg wijst om kerk te zijn.

Zandkerk

De Zandkerk is ons kerkgebouw waar wij iedere zondag samenkomen. De kerk is gebouwd in 1946 door de architect Wim Janssen. Het gemeentelijk monument is gebaseerd op inzichten van de Amsterdamse School. 

Een impressie

Over de stad, wier wit gepilaarde villa-huizen laag wegscholen in het geboomte der lanen en tuinen, hing een donzende geluideloosheid, in de windstille benauwdheid der avondlucht, als was de matte avond moê van den zonneblakenden dag der Oostmoesson.

14 tips voor je kerkblad die je niet wilt missen

14 tips voor je kerkblad die je niet wilt missen

Het kerkblad (of parochieblad) is een van de belangrijkste kanalen voor de interne communicatie. Het kerkblad is het ‘clubblad’ waarin lief en leed wordt gedeeld en je als kerklid of parochiaan op de hoogte wordt gehouden van alles wat er in je kerkgemeenschap speelt....

Is de kerk bezig met een ‘digitale inhaalslag’ in deze coronatijd?

Is de kerk bezig met een ‘digitale inhaalslag’ in deze coronatijd?

"Online vespers, bijbelkringen en meditaties: kerken maken een digitale inhaalslag" kopt Trouw vandaag in een kort nieuwsbericht n.a.v. de eerste voorzichtige presentatie van het internationale Contoc onderzoek (""Churches Online in Times of Corona") waaraan in NL de...

WordPress 5.5 is uit: dit zijn de nieuwe features

WordPress 5.5 is uit: dit zijn de nieuwe features

Versie 5.5. van WordPress is beschikbaar. Het is een grote update en daarom goed om te kijken wat de belangrijkste veranderingen zijn. WordPress 5.5. is de tweede grote release van 2020. De komende week gaan we op iedere website die wij onderhouden WordPress 5.5....

Neem contact op

023-1234567

info@zandkerk.nl

Kerkweg 5a Zandvoort aan Zee

Doe je mee?

Wij zoeken met jou naar God. In onze kerk, in de natuur. We doen dat met een uitgebreid aanbod voor jong én oud, rijk en arm. Iedereen is welkom. 

Doe je mee? Stuur ons je berichtje.