We zijn trots op de samenwerking met onze klanten

De klanten van ISI Media zijn zowel in Nederland als daar buiten te vinden. Hieronder een selectie van opdrachtgevers. Vervolgens enkele klantreacties.

MKB:
Onder andere: Ziggo, Bergman Mediagroup, Wolters Kluwer, Streamit BV, Beijer HR, Abrahamse ICT, Precious Locations, Homeopathiepraktijk Doorn, Un Message de Vie.

Onderwijs en non-profit:
Onder andere: NCOI, Lectric, Hogeschool Inholland, Hogeschool Utrecht, Christelijke Hogeschool Ede, ROC Mondriaan, ROC van Amsterdam, Tilburg University, KRO-NCRV, EO, Rijkswaterstaat, Ministerie van Defensie, Reclassering Nederland, Gemeente Rijswijk, Koninklijke Bibliotheek, stichting Oikos, Barth-Misset stichting.

Zingeving:
Onder andere: Katholiek.nl, landelijk bestuur Oud-Katholieke Kerk, landelijk bestuur Rooms-Katholieke Kerk, Protestantse Kerk in Nederland, bestuur Remonstrantse Broederschap, bisdom Rotterdam, bisdom Roermond, bisdom Groningen-Leeuwarden, Franciscanen, tientallen protestantse gemeenten in Zuid-Holland, Noord-Holland, Noord-Brabant, Drenthe, Utrecht, diverse katholieke parochies in de bisdommen Rotterdam, Groningen, Haarlem-Amsterdam en Breda,  Evangelisch Werkverband, Reliwerk, JRS Brussel, STEK, De Kinderwinkel Den Haag, Haagse Dominicus, alsook individuele ZZP-dominees, ritueelbegeleiders, geestelijk verzorgers en uitvaartverzorgenden.

Dit vinden onze klanten van ons:

Creatief, betrokken, snel en altijd paraat. ISI media is een professionele en prettige dienstverlener.
Richard van Berkel

CEO, LVB Networks

Advies op maat over digitale ontwikkelingen of een training voor bureaumedewerkers, ISI Media is ervoor te benaderen.
Tom Mikkers

programmamaker, EO

ISI Media is heel enthousiast en betrouwbaar. Ze zoeken de samenwerking op en willen het beste resultaat op een pragmatische manier bereiken. ISI Media geeft je alternatieve insight en de energie om de zaken voor elkaar te krijgen.
Arjan Labee

projectleider, Rijkswaterstaat

Eric combineert een scherpe geest met een groot hart en met daadkracht. Hij is een expert op het gebied van internet, websites en social media en is daarnaast vlot in de omgang en sterk in de ondersteuning van mensen die vooruit willen. Het is goed Eric te kennen of te leren kennen.
Bert Thönissen

ZZP'er

Eric van den Berg is een creatieve denker, zeker geen 9 tot 5-mentaliteit, denkt mee in alle fases van het project.
Frank Bosman

projectleider, Universiteit van Tilburg

Professioneel: uiteraard, maar wat voor mij ISI Media bijzonder maakt is het perfect aanvoelen wat je nu ECHT wilt.
Sandra Uijldert

businesscoach, Uijldert Coaching & Advies