Lees mijn blog met artikelen en verdieping over online communicatie. Van WordPress tot online strategie. De artikelen verschijnen hier, en daarnaast draag ik bij aan diverse blogs. In 2016 behoorde ik tot de top 20 van meest populaire marketingbloggers in Nederland.

Ik ben bekend van:

     

Mijn 15 meest recente artikelen vind je hier. En kies verder uit de rubrieken.

 

Bovenaan Google komen in 4 stappen

Bovenaan Google komen begint met een gestructureerde aanpak. Niet lukraak schieten. Dat kan in vier stappen.  Bovenaan Google komen Gevonden worden in Google is een samenspel tussen de content op je website, de zoektermen die bezoekers gebruiken en de linkjes naar je...

Lees meer

De belangrijkste ranking factoren van Google

Wil je hoger in Google? Verdiep je dan in de ranking factoren die Google gebruikt. In dit artikel geef ik je de belangrijkste ranking factoren die de zoekgigant gebruikt. Ranking factoren Aangezien Google meer dan 200 ranking factoren gebruikt, weten we nooit precies...

Lees meer

Kies uit: