De klanten van ISI Media zijn zowel in Nederland als daar buiten te vinden. Hieronder een selectie van opdrachtgevers. Vervolgens enkele klantreacties.

MKB:
Onder andere: Bergman Mediagroup, Wolters Kluwer, Rolaff Coaching, Beijer HR, Abrahamse ICT, Precious Locations, Homeopathiepraktijk Doorn, Un Message de Vie.

Onderwijs en non-profit:
Onder andere: Hogeschool Inholland, Hogeschool Utrecht, Christelijke Hogeschool Ede, ROC Mondriaan, ROC van Amsterdam, Tilburg University, KRO-NCRV, EO, Rijkswaterstaat, Ministerie van Defensie, Reclassering Nederland, Gemeente Rijswijk, Koninklijke Bibliotheek, stichting Oikos, Barth-Misset stichting.

Zingeving:
Onder andere: Katholiek.nl, tientallen protestantse gemeenten in Zuid-Holland, Noord-Holland, Noord-Brabant, Drenthe, Utrecht, diverse katholieke parochies in de bisdommen Rotterdam, Groningen, Haarlem-Amsterdam en Breda, bisdom Rotterdam, bisdom Roermond, Protestantse Kerk in Nederland, Evangelisch Werkverband, Remonstrantse Broederschap, Reliwerk, JRS Brussel, STEK, De Kinderwinkel Den Haag, Haagse Dominicus, ZZP-dominees, ritueelbegeleiders, uitvaartverzorgenden.

Dit vinden onze klanten van ons:

Op onze Facebook pagina krijgen wij een hoog cijfer van onze klanten:

Lees alle referenties op onze Facebook pagina ISI Media

Enkele reacties:

Advies op maat over digitale ontwikkelingen of een training voor bureaumedewerkers, ISI Media is ervoor te benaderen.

Tom Mikkers

programmamaker, EO

Eric van den Berg is een creatieve denker, zeker geen 9 tot 5-mentaliteit, denkt mee in alle fases van het project.

Frank Bosman

projectleider, Universiteit van Tilburg

ISI Media is heel enthousiast en betrouwbaar. Ze zoeken de samenwerking op en willen het beste resultaat op een pragmatische manier bereiken. ISI Media geeft je alternatieve insight en de energie om de zaken voor elkaar te krijgen.

Arjan Labee

projectleider, Rijkswaterstaat

ISI Media helpt ons op bijzonder enthousiaste, betrouwbare, deskundige en aardige wijze om onze communicatiedoelen te realiseren.

Pieter Rookmaaker

secretaris, KRI

Eric combineert een scherpe geest met een groot hart en met daadkracht. Hij is een expert op het gebied van internet, websites en social media en is daarnaast vlot in de omgang en sterk in de ondersteuning van mensen die vooruit willen. Het is goed Eric te kennen of te leren kennen.

Bert Thönissen

ZZP'er

ISI Media heeft up-to-date kennis over online media en wat nodig is voor het creëren van visie en strategie. Je kunt op ze rekenen en het is zeer aangenaam om met hen te werken.

Francis Wout

hoofd communicatie, Bisdom Rotterdam