06-34009124 [email protected]

Wil je een workshop, training of coaching volgen bij ons, dan gaat dat in coronatijd net even anders. Daarvoor hanteren we onze eigen routekaart. Iedere training, lezing- of workshop gaat door en geven we als volgt:

Fase: Zeer ernstig

Als in jouw regio de fase ‘zeer ernstig’ is, geven wij alleen online trainingen en coachingssessies. Het aantal deelnemers is digitaal onbeperkt.

Fase: Ernstig

Als in jouw regio de fase ‘ernstig’ is, komen we op locatie voor max. 10 deelnemers, ongeacht de leeftijd. Dat doen we alleen als de basisregels (afstand, ventilatie, e.d.) in acht worden genomen.

Fase: Zorgelijk

Als in jouw regio de fase ‘ernstig’ is, komen wij op je locatie voor max. 20 deelnemers, ongeacht de leeftijd. Dat doen we alleen als de basisregels (afstand, ventilatie, e.d.) in acht worden genomen.

Fase: Waakzaam

Als in jouw regio de fase ‘waakzaam’ is, verzorgen wij trainingen, workshops en lezingen voor onbeperkt aantal deelnemers als de basisregels (afstand, ventilatie, e.d.) in acht worden genomen.

Overigens, je kunt altijd voor online kiezen, bijv. als er onzekerheid is bij de deelnemers of als je in je eigen organisatie of gemeenschap andere richtlijnen hanteert.

 

Contact opnemen

Meer weten? Neem contact op met Eric van den Berg. Graag maak ik kennis met jou om een succesvolle communicatie-aanpak voor jouw organisatie te bespreken.

Particuliere vragen beantwoorden we niet.

Bel of app tijdens kantoortijden 06-34009124, mail naar hallo@isimedia.nl of ga door naar het contactformulier.