Mijn mailinstellingen werken niet

Het kan voorkomen dat je geen verbinding met de mailserver kunt krijgen. In dit artikel leggen we uit wat je kunt doen om dat probleem op te lossen.

Controleer je gegevens:

• Is je gebruikersnaam (e-mailadres) correct?
  • Is je e-mailadres correct getypt?
  • Is je wachtwoord correct? (dubbelcheck)
  • Zijn de ingaande/uitgaande poorten correct?

Weet je zeker dat dit correct is, dan kan het zijn dat je IP-adres is geblokkeerd. Dit kun je checken door naar je webmail te gaan: www.jedomeinnaam.nl/webmail.

Krijg je daar geen verbinding, dan is je IP waarschijnlijk geblokkeerd. Stuur ons je IP-adres, dan kijken we of dat inderdaad zo is.

Je IP-adres kun je vinden via watismijnip.nl of watismijnipadres.nl.