Dit zit er in jouw abonnement

Met jouw website-abonnement ben je verzekerd van de beste service voor jouw WordPress-website. Wij beheren je website en dragen zorg voor updates, beveiliging en alle andere technische aspecten. Daarin ontzorgen we je, zodat jij je kunt bezig houden met het creëren van content.

We noemen dit Managed WordPress. Managed WordPress hosting betekent dat wij je website beheren in tegenstelling tot shared hosting. Met shared hosting deel je een server met talloze andere websites wereldwijd en moet je zelf voor de techniek zorgen.

Dit zit er in jouw abonnement

Per maand werken we ongeveer 2 tot 3 uur aan jouw website. Dit is wat we doen:

• Onderhoud van de hosting (onbeperkt traffic)
  • Updates en onderhoud van WordPress
  • Updates en onderhoud van je thema
  • Updates en onderhoud van je plugins
  • Updates en onderhoud van je database
  • Updates en onderhoud van de private server
  • PHP-versiebeheer voor optimale snelheid en stabiliteit
  • Monitoren van de veiligheid (anti-hack, DDOS, encryptie, anti-virus e.d.)
  • Verzorgen van backups op meerdere, afzonderlijke locaties
  • Beheren van fallback scenario’s
  • Troubleshooting
  • Kleine technische of redactionele klussen op verzoek
  • Licentiemanagement met optioneel bureaukortingen
  • Beheren van domeinnamen en het DNS
  • Aanmaken en beheren (denk aan antivirus) van mailboxen
  • Het aanmaken en beheren van e-mailadressen/aliassen
  • Het technisch onderhoud op serverniveau
  • Vernieuwen van veiligheidscertificaten
  • Helpdesk voor de vragen waar jij niet uitkomt.

Updates
Iedere dag zijn er updates. Wij krijgen automatisch bericht als er updates beschikbaar zijn. Zo zijn er updates voor:

• WordPress
  • Software voor de vormgeving (thema’s)
  • Extra software (plugins)
  • Vertalingen
  • WordPress zelf
  • Server updates
  • Programmeertaalupdates (PHP, CSS, Javascript)
  • Database updates (MySQL)

Wij kijken bij iedere update wat de wijziging behelst, of er elders problemen worden gemeld met het bijwerken van de plugin, de vormgeving of de WordPress-versie. Vervolgens testen wij de update voordat we je website bijwerken. Daarmee weten we dat je website geen mankementen ondervindt door de nieuwe versies. Zeker bij grote overgangen zijn deze controles erg belangrijk.

Backups
Zowel voor het bijwerken als voor de veiligheid maken we meerdere backups. Iedere dag.

Helpdesk
Kom je er even niet uit, dan springen we bij. Ook dat is Managed WordPress. We reageren snel, zodat jij weer verder kunt.