Website laten onderhouden

Een website is als je digitale kantoor: belangrijk voor je representatie. De kans is groot dat mensen eerder je website, dan je kantoor bezoeken. Net als bij een kantoorpand doe je er goed aan om na de bouw van je website te zorgen dat alles spic en span blijft. Dus is het noodzakelijk om je website te onderhouden.

Techniek zonder rompslomp

Bij ISI Media nemen we je zorgen voor het onderhoud van je website graag uit handen. Zodat jij je kunt concentreren op de inhoud, je klanten of achterban. Want je wilt dat technisch alles blijft draaien en voldoet aan de hedendaagse standaarden. Geen zorgen, geen rompslomp.

 

Zekerheid, veiligheid en preventie

ISI Media biedt onderhoud van je website op drie niveaus:

1. Zekerheid. ISI Media update continu je WordPress, je gebruikte thema’s en je plug-ins voor je. Bovendien controleren we iedere dag of alles optimaal blijft werken.

2. Veiligheid. Cyberaanvallen gebeuren vaker dan je denkt. ISI Media waarborgt voortdurende veiligheid van je website, zodat je altijd beschermd bent tegen aanvallen. Daarnaast monitoren we 24/7 al onze websites op potentiële kwetsbaarheden.

3. Preventie. Mocht er toch iets misgaan, dat is het fijn om te weten dat ISI Media back-ups maakt. Dagelijks en wekelijks slaan we je website en database op een beveiligde locatie op. Je raakt je data niet kwijt.
 

Jouw website laten onderhouden in één oogopslag:

 

(alle prijzen excl. 21% btw)

Website laten onderhouden

Je website laten onderhouden: makkelijk en niet duur. Bel 06-34009124.

Klanten aan het woord:

“Het fijne is dat jullie hulp altijd beschikbaar en bereikbaar is. Ik hoef me écht geen zorgen te maken.”

“Ik ben geen techneut, maar WordPress is een verademing om mee te werken.”

“De samenwerking rond het beheer van mijn website is uitstekend. Bij ISI Media zijn ze snel en servicegericht. Geen vraag is te veel.”

“We hebben in ons bedrijf te maken met piekbelasting. Gevolg is dat de website er vaak bij in schiet. Top dat ISI Media onze website beheert en bijspringt met tekstschrijven en beeldselectie.”

 

WordPress website onderhoud door ISI Media

 

 

Website laten onderhouden? Het onderhoud uitbesteden?

Met ISI Media kies je voor zekerheid, veiligheid en preventie van je website. Dat verdienen je websitebezoekers. Wij ontzorgen je daarbij volledig.

 

Niet hosten, maar wel het website onderhoud uitbesteden?

Ook dat kan bij ISI Media. Je website hoeft niet bij ons gehost te zijn om toch de voordelen van professioneel website onderhoud te ervaren. Kies voor structureel onderhoud om de bezoekers van je website zekerheid, veiligheid en preventie te bieden.