Een domeinnaam is een naam waarmee bezoekers je website opvragen. Je typt isimedia.nl in en je ziet de website van ISI Media. Daarnaast kan een domeinnaam worden gebruikt als e-mailadres. Bijvoorbeeld: hallo@mijnbedrijf.nl, fredbakker@organisatie.nl enzovoorts.

Domeinnaam verhuizen

Een domeinnaam kun je rechtstreeks bij ons registreren op jouw naam. Als je al een domeinnaam hebt, is het vrijwel altijd slim deze naar ons te verhuizen.

Als je alleen een website hebt en geen e-mail op je domeinnaam hebt, is het meest eenvoudige dat je de domeinnaam naar ons verhuist. Alles onder 1 dak geeft het meeste gemak. Je hebt een factuur en een aanspreekpunt. Sowieso krijg je 1 .nl domeinnaam gratis bij onze website hosting.

Verhuissleutel

Om een domeinnaam naar ons te verhuizen is een verhuissleutel nodig (ook wel: verhuistoken, EPP-key, EPP-sleutel). Zo’n verhuissleutel is een unieke reeks cijfers en letters. De verhuissleutel geeft de huidige tussenpersoon/hosting provider aan jou als eigenaar, en jij geeft het aan ons. Wij voeren de sleutel in ons systeem in.

Bij een .nl domeinnaam is de verhuizing binnen enkele uren tot 24 uur afgerond. Bij andere extensies kan een verhuizing langer duren, oplopend tot 7 dagen.

 

Jij blijft daarbij altijd de domeinnaamhouder. Wij worden nooit eigenaar van jouw domein.

Open chat
Vragen?
Hallo! Hoe kan ik je helpen?

(helaas kunnen wij je niet helpen met particuliere vragen)
Powered by